Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olur.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

En tatminkâr pahaı bulmanız karınin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en mütenasip yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidişat anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği Yangın Kapısı olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

kullanılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olduğunu ve ne kadar müddet yangına karşı müdafaa sağlayacağını bildirirler.

Merdivenin enliliği Yangın Merdiveni Kapısı 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz azca kötü solumasını sağlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysa yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut sülale sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok onat maliyetlidirler; birebir korumaya sahip olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu biricik bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı kilitleri yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy dumanın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page