5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 nöbetlevi[bileğfiiltir

Yangın kapısının haricen açılmayacak nitelikte olması az önce bile bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların deruneride bir şey unutma yahut birini kurtarma yalnızçlı yürekeriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı yürekin karınerideki etkiliların kurtarılması top profesyonel ekiplere bırakılması gereken bir emektir.

İçeriden dünyaarı doğruca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yüzının kategorik olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sadık kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik karakol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı midein epey hizmetlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı Yangın Merdiveni Kapısı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page